Следвайте Гласове в  Ако зависи от ГЕРБ, България ще има

...
Следвайте Гласове в  Ако зависи от ГЕРБ, България ще има
Коментари Харесай

Атанасова: Ако зависи от ГЕРБ, България ще има редовно правителство

Следвайте " Гласове " в 

Ако зависи от ГЕРБ, България ще има постоянно държавно управление. Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ по БТВ.
„ Ние сме декларирали, че с всички сме подготвени на градивен разговор. Това, че някой не разчитат публичните настройки, че не разчитат вотът на хората, е за тяхна сметка “, добави тя.

Според нея е разумно гръбнакът на бъдещо ръководство да са ГЕРБ и „ Демократична България “.  " Ние сме за евроатлантическия път на България. Позицията във връзка с еврозоната, позицията във връзка с фискалната политика и обществените финанси, позицията във връзка с диверсификация и ред други тематики, които никога не мога да кажа, че ние с „ Демократична България “ идеологически имаме някакви несъгласия. За сметка на това те избират да водят диалог и освен, а да ръководят със своя противовес “, изясни Атанасова.
„ Спекулации са изказванията, че Демократична България не са получили поддръжка в зала за правосъдната промяна и че в действителност това е по-скоро фасада. ГЕРБ е единствената партия в мандата с министър председател Борисов, която направи смяна в Конституцията в частта правосъдна промяна. Христо Иванов беше министър в това държавно управление. Тогава управлявахме с „ Реформаторския блок “ и разпоредбите, по които беше определен основният прокурор, са разпоредбите на Христо Иванов. Може би не беше неприятно да попитате и по какъв начин виждате бъдещата правосъдна промяна, тъй като сякаш в обществото само и единствено „ Демократична България “ си лепят етикет на ревера - ще вършим правосъдна промяна, само че дали някой е чел техните оферти за правосъдна промяна? “, разяснява още Атанасова във връзка претенциите на " Демократична България ".
 


Източници: " Труд ", бТВ
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР